Eichholtz windlichten

Lees meer
 • Veilig betalen - Solfelt
  Betaal gemakkelijk en veilig

  Betaal met iDeal, Paypal, achteraf of (rentevrij) in 3x. Altijd verzekerd.

 • Uitstekende bezorgservice
  Uitstekende bezorgservice

  Altijd een keurige bezorging, nooit verzendkosten

 • Exclusief assortiment - Solfelt
  Exclusief assortiment

  Assortiment van exclusieve merken, ruim 4000 producten.

 • installatie - Solfelt
  Installatieservice

  Bezorgen, installeren, verpakking mee terug. Direct genieten van je aankoop.

Maak de sfeer met een windlicht van Eichholtz

Als je het belangrijk vindt om je huis in te richten met mooie en exclusieve accessoires, dan zijn de windlichten van Eichholtz een echte aanrader. Ze zijn bijzonder qua design en gemaakt van unieke materialen. Je kunt in een windlicht een kaars of theelicht branden, waardoor een zacht en romantisch licht wordt verspreid. Windlichten kun je plaatsen in de woonkamer, maar ze passen ook prima in de slaapkamer. Let wel op dat je het vuur van de kaars dooft voordat je gaat slapen om ongelukken te voorkomen. Het glas van het windlicht is uiteraard hittebestendig en eenvoudig te ontdoen van eventuele aanslag van het branden van kaarsen. De windlichten van Eichholtz zijn stuk voor stuk uniek qua ontwerp en gebruikte materialen. Ieder windlicht wordt met liefde vervaardigd en is voorbestemd om een mooie plaats in je interieur te krijgen. Ook in de zomermaanden kun je een windlicht in je interieur plaatsen, je kunt er ook bloemen of andere voorwerpen in plaatsen. Maak bijvoorbeeld een mooie voorstelling met zand en schelpen in de zomer, of een mooie herfst versiering in de aanloop naar de feestdagen in december.

Een windlicht van Eichholtz is het perfecte cadeau

Ben je op zoek naar een mooi cadeau, bijvoorbeeld voor een huwelijk, een housewarming, verjaardag of jubileum, dan is een Eichholtz windlicht een goede keuze. Deze windlichten passen in elk interieur, of dat nu modern of klassiek is ingericht. De ontvanger zal er zeker blij mee zijn en het windlicht een mooi plaatsje geven. Een windlicht kan worden geplaatst op een tafel of kast, de enige voorwaarde is dat het windlicht op een vlakke en stabiele ondergrond wordt gezet. Je kunt windlichten ook buiten plaatsen, bijvoorbeeld op de tuintafel tijdens een warme zomeravond. Brand een kaars met citroengeur in het windlicht om hinderlijke insecten op afstand te houden. 

Koop fraaie Eichholtz windlichten bij Solfelt

Als je op zoek bent naar een uniek windlicht, dan zijn de windlichten van Eichholtz echte aanraders. Deze vind je niet overal en hiermee geef je aan dat je een bijzondere smaak hebt en oog voor mooie accessoires voor je interieur. Bestel een mooi windlicht online en we zorgen ervoor dat je het binnen enkele dagen krijgt thuisbezorgd. Wil je meer informatie, dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen. We zijn dagelijks bereikbaar via de online chat op de website, of stuur een e-mail naar info@solfelt.nl. Wil je snel antwoord op je vraag? Bel ons dan op telefoonnummer 020-2111026. Via dit telefoonnummer kun je ook een afspraak maken om de showroom in Noordwijkerhout te bezoeken.

Home Merken Eichholtz accessoires Eichholtz windlichten