Eichholtz tuinmeubelen

Lees meer
Overige producten
1–24 of 57

Mooie tuinmeubels maken je terras compleet

Een mooie tuinset is een aankoop waar je vele jaren plezier van hebt. Zeker als je kiest voor Eichholtz tuinmeubels. Deze worden met net zo veel liefde en vakmanschap gemaakt als de meubels voor in je woonkamer of eetkamer. Alleen de beste materialen worden gebruikt zodat je de meubels met een gerust hart het hele seizoen buiten kunt laten staan. Ze gaan vele jaren mee en ieder jaar ga je weer met plezier naar buiten zodra de zon weer gaat schijnen en de temperatuur aangenaam genoeg is om wat tijd in de tuin door te brengen. Je kunt de meubels aankleden met vrolijke kussens die je desgewenst jaarlijks vervangt zodat het er net weer een beetje anders uitziet dan het vorige seizoen.

Volop inspiratie om het ook buiten gezellig te maken

Bij Solfelt vind je niet alleen mooie design meubels om je huis mee in te richten. We begrijpen dat je het ook buiten graag gezellig wilt maken. Daarom bieden we de Eichholtz tuinmeubels aan in ons assortiment. Eichholtz is een designmerk van Nederlands fabricaat dat zijn sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend. Hun assortiment maakt dan ook deel uit van onze collectie. Je kunt nu de stijl van je interieur binnen doortrekken naar dat op het terras door te kiezen voor de mooie meubels voor in de tuin van Eichholtz.

Een gezellig terras bij je restaurant of hotel

De Eichholtz tuinmeubels zijn ook voor onze zakelijke klanten zeker interessant. Je kunt er het terras bij je hotel mee inrichten zodat de gasten als ze dat willen lekker buiten kunnen zitten of eventueel buiten ontbijten of dineren. Als je voor je bedrijf een grotere bestelling wilt plaatsen dan adviseren we je om contact op te nemen met de klantenservice. We doen je dan graag een persoonlijk aanbod met een offerte op maat. De levering van je bestelling gebeurt altijd in overleg. Je kunt dus gerust wat ruimer van tevoren al bestellen, ook als je zaak pas over een paar maanden open gaat bijvoorbeeld.

Bestel je tuinmeubels van Eichholtz gemakkelijk online

Als je ook graag mooie meubels in je tuin wilt, dan kies je natuurlijk voor de Eichholtz tuinmeubels. Deze bestel je eenvoudig en veilig in onze webshop. Je ziet bij het item van je keuze direct of dit op voorraad is of dat er misschien een levertijd voor staat. In ieder geval wordt de levering altijd in overleg met jou gepland. Je kunt indien van toepassing gebruik maken van onze gratis installatieservice. Je betaalt ook geen extra bezorgkosten. Als je de tuinmeubels graag eerst wilt bekijken dan kun je een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom. Dit kan telefonisch, maar je kunt hiervoor ook gebruik maken van de online chat.

Home Merken Eichholtz Eichholtz tuinmeubelen