0 Winkelmand

Dôme Deco fauteuils

Een fauteuil moet comfortabel zijn, maar ook passen in de interieurstijl van jouw wensen. Vooral als je een echte interieur liefhebber bent. De luxueuze fauteuils van Dôme Deco hebben unieke combinaties van kleuren en texturen. Daarmee toveren ze de woonkamer om tot een waar luxeoord. Met een aantal stijlvolle kussens maak je de zithoek helemaal compleet en kun jij aan het eind van de dag even lekker rustig bijkomen.

Lees meer

Design fauteuils van Dôme Deco

Een fauteuil moet comfortabel én luxe zijn. Daar ben je bij Dôme Deco van verzekerd! De fauteuils van Dôme Deco bieden je optimaal zitcomfort en hebben een luxe uitstraling. Die uitstraling is te danken aan het gebruik van rijke materialen en stijlvolle designs. Neem bijvoorbeeld de Bend loungestoelen van Dôme Deco. Mooie ronde vormen, houten poten met gouden details en een fluweelachtige stof. Een investment piece waar je nog jarenlang plezier van hebt. Wil je echt lekker onderuit zakken in je fauteuil? Dan steelt de antraciet Finley loungestoel wellicht jouw hart. Deze fauteuil met voetstuk is zo exclusief dat deze speciaal voor jou wordt gemaakt. De levertijd hiervan is dan ook 2 tot 10 weken. De Finley fauteuil is ook in een lichtgrijze kleur verkrijgbaar.

Stijladvies voor jouw Dôme Deco fauteuil

Ben je ook zo weg van de fauteuils van Dôme Deco, maar vind je het lastig om te beslissen welke fauteuil past bij jouw interieur? Neem dan gerust contact ons op voor stijladvies. Onze interieur en design specialisten denken graag met je mee. Ook kunnen wij een bezoek voor je regelen bij de showroom van Dôme Deco. Daardoor kun jij de materialen voelen en de Dôme Deco fauteuil uitproberen. Ook kun je een proefstaaltje van je favoriete fauteuil bij ons aanvragen. Door het materiaal in handen te hebben, kun je namelijk veel beter beoordelen of het bij de rest van de meubelen in je interieur past. Hopelijk kun jij daarna de keuze makkelijker maken.

Welke service biedt Solfelt?

Naast stijladvies doen wij er ook alles aan om jou te ontzorgen. Daardoor kun jij nog meer genieten van je nieuwe Dôme Deco fauteuil. Heb je een bestelling geplaatst? Dan wordt jouw nieuwe fauteuil door ons team bezorgd en geïnstalleerd. Na afloop nemen we ook direct alle verpakkingen mee, dat scheelt jou ook weer. Je hebt daarna nog 30 dagen bedenktijd en altijd 5 jaar garantie.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag hoe we je kunnen helpen in de zoektocht naar een nieuwe fauteuil.

Home Merken Dome Deco Dôme Deco fauteuils

Welkom bij Solfelt

Meld je aan bij de Solfelt community en ontvang unieke voordelen.

  • 5% korting op je eerste aankoop
  • Toegang tot exclusieve deals
  • Als eerst de nieuwe collectie
  • Inspirerende nieuwsbrieven
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Eichholtz teddy - Solfelt