0 Winkelmand

Dome Deco banken

De Dôme Deco banken van Solfelt zijn een echte aanwinst voor je interieur. Als je van mooie spullen houdt en de inrichting van je woonkamer met zorg samenstelt dan zal je zeker verrast zijn door deze collectie. Het zijn stuk voor stuk banken die met liefde zijn gemaakt en waarvoor de beste materialen zijn gebruikt. Alle Dôme Deco banken zijn voorzien van uitstekende kwaliteit stof die vele jaren meegaat. Het is goed thuiskomen en uitrusten op je comfortabele bank.

Lees meer

23 product(en)

Welke Dôme Deco bank past in jouw interieur?

Als je een nieuwe bank uitzoekt dan is het belangrijk je af te vragen hoeveel zitplaatsen je nodig hebt. Dit hangt uiteraard af van het aantal gezinsleden, maar denk ook aan het ontvangen van bezoek. Het is natuurlijk niet prettig als je bezoek krijgt en je moet zelf op de grond zitten omdat er geen plaats meer is op je bankstel. Naast het aantal benodigde zitplaatsen is het formaat natuurlijk ook belangrijk. Bij alle banken staan de afmetingen vermeld. Zo kun je voordat je jouw favoriete Dôme Deco bank bestelt eerst uitmeten of deze past op de plaats waar je deze straks neer wilt zetten.

Banken verkrijgbaar in verschillende kleuren

Als je jouw favoriete model Dôme Deco bank hebt gevonden ben je er nog niet. Alle modellen zijn namelijk verkrijgbaar in meerdere kleuren. Door op een model te klikken en vervolgens de kleur van je keuze te selecteren zie je een afbeelding van deze bank in de door jou geselecteerde kleurstelling zodat je een idee krijgt hoe jouw toekomstige Dôme Deco bank eruit komt te zien. Zo kun je ook gemakkelijk beoordelen of de kleur past bij de rest van je interieur zoals de kleur van de vloer, de muren en de raambekleding. Pas als je zeker weet ‘deze Dôme Deco bank moet het worden’ plaats je je bestelling.

Dôme Deco banken zijn van uitstekende kwaliteit

Zoals je van meubels van Solfelt mag verwachten zijn de banken van Dôme Deco van uitstekende kwaliteit. Dat geldt voor de stof, die gemakkelijk te reinigen is, maar ook voor de poten en het binnenwerk. Alle banken worden met vakmanschap gemaakt zodat je er jarenlang van kunt genieten. Of je nu gaat voor een royale driezitsbank of voor een comfortabele hoekbank met longchair aan de linker- of rechterzijde, je zult zeker tevreden zijn met je aankoop. 

Een Dôme Deco bank bestellen bij Solfelt

Wil jij ook zo’n mooie Dôme Deco bank in je woonkamer? Bestel hem dan nu bij Solfelt. Ga je voor een hoekbank? Let er dan op dat de modellen beschikbaar zijn met het hoekgedeelte zowel links als rechts. Bestel dus het juiste model om teleurstelling bij de levering te voorkomen. Je bank wordt gemaakt in de door jou opgegeven kleur. Voor de meeste banken bedraagt de levertijd 2 tot 10 weken. Levering gebeurt uiteraard altijd in overleg op de dag dat het jou het beste uitkomt. Wil je jouw toekomstige Dôme Deco bank graag eerst in het echt zien? Bezoek dan onze showroom in Noordwijkerhout. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 020-2111026.

Home Merken Dome Deco Dome Deco banken

Welkom bij Solfelt

Meld je aan bij de Solfelt community en ontvang unieke voordelen.

  • 5% korting op je eerste aankoop
  • Toegang tot exclusieve deals
  • Als eerst de nieuwe collectie
  • Inspirerende nieuwsbrieven
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Eichholtz teddy - Solfelt