Borek tuinbanken

Lees meer
Filter producten
1–24 of 72

Veelgestelde vragen

 • De naam zegt het al, een tuinbank hoort in de tuin. Maar waar dan precies? Er zijn heel veel leuke plekken om een tuinbank neer te zetten. Zet het bankje in de voortuin, zodat dit een echte eyecatcher wordt. Style het af met leuke kussens en planten voor een gezellige sfeer. Of zet de tuinbank op een plek in de achtertuin waar het leeg staat, bijvoorbeeld naast planten of een boom. Ben jij een echte romanticus? Kies dan voor een loveseat op het dakterras. Dat is ultiem genieten van elkaar en de lange zomerse avonden met een heerlijk wijntje. Er zijn dus genoeg plekken waar je deze luxe tuinbanken neer kan zetten. 

  Heb je hulp nodig bij het stylen van je tuinbank? Neem contact met ons op via 020-2111026 (elke werkdag 8:00 – 21:00, zaterdag & zondag 9:00 – 18:00), spreek ons aan via de chat of mail je vraag naar info@solfelt.nl.

 • Ja, het is mogelijk om jouw favoriete tuinbanken eerst te zien of te voelen voordat je overgaat tot een aankoop. Je kunt op afspraak langsgaan bij de showroom van Borek in Oisterwijk. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via 020-2111026 (elke werkdag 8:00 – 21:00, zaterdag & zondag 9:00 – 18:00), spreek ons aan via de chat of mail je vraag naar info@solfelt.nl.

 • De showroom van Borek is gevestigd op de Bedrijfsweg 7, 5061 JX, te Oisterwijk. 

 • De levertijden verschillen per type product. Woonaccessoires en kleinere meubels die met PostNL of DHL mee kunnen, zullen binnen twee werkdagen worden bezorgd. De grotere meubels worden door ons bezorgd of via onze bezorgers JP Haarlem en Brenger, deze producten kunnen vaak binnen drie werkdagen worden bezorgd.

  We garanderen een gratis en nette levering zonder zorgen. Aflevering op de door jou gewenste plaats en een installatieservice behoren tot de mogelijkheden.

  Voor producten die niet voorradig zijn geldt een langere levertijd. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Wij kunnen de actuele levertijden van jouw producten voor je achterhalen en direct aan je doorgeven.

  Heb je een andere vraag over de levertijd van een product? Neem gerust contact met ons op via 020-2111026 (elke werkdag 8:00 – 21:00, zaterdag & zondag 9:00 – 18:00), spreek ons aan via de chat of mail je vraag naar info@solfelt.nl.

 • Dat kan zeker. Wij werken samen met Klarna. Je ontvangt het product en kunt daar vervolgens 30 dagen van genieten voordat je hoeft te betalen. Om te betalen ontvang je van Klarna binnen twee weken een factuur. Vervolgens voldoe je factuur rechtstreeks aan Klarna, niet aan Solfelt.

Home Merken Borek Borek tuinbanken