Borek metalen parasols

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Ja, het is mogelijk om jouw favoriete metalen parasols eerst te zien of te voelen voordat je overgaat tot een aankoop. Je kunt op afspraak langsgaan bij de showroom van Borek in Oisterwijk. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via 020-2111026 (elke werkdag 8:00 – 21:00, zaterdag & zondag 9:00 – 18:00), spreek ons aan via de chat of mail je vraag naar info@solfelt.nl.

  • Ja, dat is mogelijk. Op afspraak kan je de showroom in Oisterwijk bezoeken, waar je op 1200 m2 eindeloze inspiratie kunt opdoen. Daarnaast krijg je advies van een specialist voor je persoonlijk project. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via 020-2111026 (elke werkdag 8:00 – 21:00, zaterdag & zondag 9:00 – 18:00), spreek ons aan via de chat of mail je vraag naar info@solfelt.nl.

  • De showroom van Borek is gevestigd op de Bedrijfsweg 7, 5061 JX, te Oisterwijk. 

  • De levertijden verschillen per type product. Woonaccessoires en kleinere meubels die met PostNL of DHL mee kunnen, zullen binnen twee werkdagen worden bezorgd. De grotere meubels worden door ons bezorgd of via onze bezorgers JP Haarlem en Brenger, deze producten kunnen vaak binnen drie werkdagen worden bezorgd.

    We garanderen een gratis en nette levering zonder zorgen. Aflevering op de door jou gewenste plaats en een installatieservice behoren tot de mogelijkheden.

    Voor producten die niet voorradig zijn geldt een langere levertijd. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Wij kunnen de actuele levertijden van jouw producten voor je achterhalen en direct aan je doorgeven.

    Heb je een andere vraag over de levertijd van een product? Neem gerust contact met ons op via 020-2111026 (elke werkdag 8:00 – 21:00, zaterdag & zondag 9:00 – 18:00), spreek ons aan via de chat of mail je vraag naar info@solfelt.nl.

Grote collectie van stijlvolle en tijdloze buitenmeubelen

Borek is begonnen met een enorme passie voor mooie meubelen en het verlangen naar een thuisgevoel. Niet alleen de inrichting van je woning is belangrijk, maar ook de inrichting van je tuin en buitenruimte. Met stijlvolle en tijdloze buitenmeubelen kan de tuin verbonden worden aan het huis. De grote passie voor mooie meubelen wordt vertaald naar comfort en duurzaamheid. De Borek collectie biedt een groot aanbod van stijlvolle meubels, zoals tuintafels, ligbedden en parasols om van je buitenruimte een plek te maken waar je maar al te graag komt. 

Familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring

Het familiebedrijf Borek werkt al meer dan 40 jaar met veel passie en plezier aan het creëren van collecties buitenmeubelen. Borek brengt de tuin tot leven door een harmonisch effect te creëren met prachtige meubels. De emotie ‘thuis zijn en thuiskomen’ zijn belangrijke termen in het ontwerpproces. Borek streeft altijd naar een tijdloze uitstraling van de meubels en het gebruik van mooie materialen, zodat je de meubels ook binnenshuis kunt gebruiken.  

Maak gebruik van de unieke bezorg- en installatieservice van Solfelt

Kies voor een van de stijlvolle Borek Metalen parasols bij Solfelt. Heb je een keuze kunnen maken en kun je niet wachten tot je in de zomer onder deze luxe parasol kunt zitten? Plaats dan het gewenste item in je winkelmandje en rond de bestelling af met een veilige betaling. Kies een gewenst bezorgmoment uit en Solfelt zal zo snel mogelijk de parasol bij je thuis afleveren. Maak gebruik van de unieke bezorg- en installatieservice van Solfelt. Wil je graag de metalen parasol in het echt zien om zeker te zijn van je beslissing? Bezoek dan de Solfelt showroom. Hier kun je de Borek collectie en daarnaast kunnen ook al je vragen door de experts worden beantwoord. Heb je vraag of wens? Neem dan gerust contact op met de Solfelt helpdesk. Zij helpen je maar al te graag verder. Bel naar 020-2111026, mail naar info@solfelt.nl of stel je vraag in de handige online chat.

Home Merken Borek parasols Borek metalen parasols