Marmeren tafels

Lees meer
1–24 of 33

Marmer in je interieur geeft stijl

Marmer in het interieur geeft de inrichting van de woonkamer net dat beetje extra. Je kunt een marmeren tafel prima combineren met verschillende stijlen. Of je nu kiest voor een moderne inrichting of meer van klassiek houdt, een mooie tafel met marmer blad voelt zich overal thuis. Vanwege de basic kleuren kun je je tafel ook gemakkelijk combineren met een bank of mooie fauteuils. Als deze na verloop van tijd versleten zijn dan kun je probleemloos een ander zitmeubel kopen, dit zal even fraai passen bij je marmeren koffietafel of bijzettafel.

Mooie tafels voor een zakelijk interieur

Als je ook op kantoor een huiselijke sfeer wilt creëren, bijvoorbeeld in een zithoek voor overleg in kleine kring of de wachtruimte voor bezoekers, dan is de keuze voor een marmeren tafel een hele goede. Het blad is makkelijk schoon te houden en de tafel past prima in een strak vormgegeven design maar straalt ook iets huiselijks uit. Wanneer je zakelijk bestelt bij Solfelt en je hebt een grotere order, neem dan contact met ons op zodat we je een offerte op maat kunnen aanbieden. Aflevering van je bestelling gebeurt uiteraard altijd in overleg. Vooruit bestellen in afwachting van het betrekken van een nieuw kantoorpand is geen enkel probleem.

Van welke mooie marmeren tafel ga jij genieten?

Heb je de mooie marmeren tafels al bekeken? En zit er eentje bij die je graag aan je interieur wilt toevoegen? Je kunt vooraf snel checken of de afmetingen passend zijn voor de plek waar je je bijzettafel of koffietafel neer wilt zetten. En als je dan toch aan het inrichten bent, bekijk dan ook de mooie tafellampen die zich natuurlijk perfect lenen om op een bijzettafel te worden geplaatst. Zo heb je niet alleen een mooie tafel maar ook nog eens sfeervolle verlichting in je woonkamer of werkkamer.

Online bestellen bij Solfelt is veilig en gemakkelijk

Je kunt onze marmeren tafels, maar natuurlijk ook alle andere fraaie design meubelen van Versmissen en Eichholtz die je bij ons vindt, eenvoudig online bestellen. Veel items zijn op voorraad en kunnen snel worden geleverd. Als dit niet het geval is staat de levertijd bij het item vermeld. Als je die ene mooie tafel waar je oog op viel graag eerst in het echt wilt bewonderen, maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom. Dit doe je via de online chat of door ons te bellen of te mailen. Een interieur adviseur staat voor je klaar om je desgewenst advies te geven bij het maken van je keuze.

Home Tafels Marmeren tafels