Krukken

Lees meer

Maak je keuze uit verschillende premium design merken

Ben je op zoek naar een unieke kruk voor je woonkamer? Laat je dan inspireren door het rijke aanbod van Solfelt. Hier vind je al je favoriete premium design merken gemakkelijk onder één dak. Bekijk de collecties van designmerken als Eichholtz, Versmissen, Dôme Deco en Silk-ka. Deze merken zijn persoonlijk door Solfelt geselecteerd vanwege hun unieke collecties met luxe meubelstukken en fraaie woonaccessoires. Geniet van prachtige ontwerpen en hoogwaardige materialen. Deze items zullen je gegarandeerd een leven lang mee gaan. Bekijk de verschillende prachtige krukken van de diverse kwaliteitsmerken die Solfelt aanbiedt.

Voor elke woonstijl een perfect passende kruk

Bekijk op je gemak het ruime aanbod van diverse luxe krukken bij Solfelt. Een stijlvolle kruk is een aanwinst voor elke ruimte. Een kruk is net zoals een stoel natuurlijk een zeer praktisch meubelstuk, maar je kunt een kruk ook als een decoratief item gebruiken. Schaf bijvoorbeeld krukken aan voor je bar of plaats een stijlvol krukje aan je kaptafel. Laat je inspireren door de verschillende stijlen, materialen en kleuren. Geef je eetkamer een stijlvolle twist met een luxe barkruk. De zwart fluwelen zitting geef je een uiterst comfortabele zitervaring en het goud afgewerkte frame geeft de ruimte direct een vleugje glamour en elegantie. Of kies voor een trendy en moderne kruk als een decoratief item. Of maak je barruimte helemaal af met de perfecte finishing touch: een mosgroene fluwelen barkruk. Geïnspireerd door Art Deco invloeden geeft deze barkruk je ruimte een vleugje vintage charme.

Schaf vandaag nog een nieuwe kruk aan bij Solfelt

Heb je een keuze kunnen maken voor een nieuwe prachtige luxe kruk? Plaats het item gemakkelijk in je winkelwagen en rond de bestelling af met een veilige betaling. De bestelling zal vervolgens zo snel mogelijk bezorgd worden, zodat je er zo snel mogelijk van kunt gaan genieten. Heb je vragen over een specifieke kruk, neem dan contact op met de Solfelt klantenservice. Je kunt een e-mail sturen naar info@solfelt.nl, bellen naar 020-2111026 of je vraag stellen in de online chat die te vinden is op de Solfelt website. Wil je de kruk graag in het echt bewonderen of uitproberen voordat je de aankoop definitief maakt? Maak dan een afspraak voor een bezoekje aan de Solfelt showroom.

Home Stoelen Krukken