Kleine eettafels

Lees meer
1–24 of 32

Welke eettafel past in mijn interieur?

Welke kleine eettafel in je interieur past hangt uiteraard allereerst af van je persoonlijke smaak. Maar ook de rest van de inrichting speelt hier natuurlijk een rol bij. Houd je van modern of juist van klassiek? Welke kleuren voeren de boventoon in het interieur? Wil je de eettafel in die kleur of moet de eettafel een blikvanger worden en dus een afwijkende kleur krijgen? Een belangrijke keuze is ook of je gaat voor een ronde of een vierkante kleine eettafel. Houd er rekening mee dat rond meer ruimte in beslag neemt. Een rechte eettafel kun je als je dat wilt tegen een muur zetten om op die manier ruimte te besparen.

Ga voor een modern design met de kleine eettafels van Solfelt

Wanneer je van mooie meubels houdt, dan geldt dat natuurlijk ook als je op zoek gaat naar een kleine eettafel om je interieur mee te verrijken. Bij Solfelt vind je eettafels van Versmissen, een topmerk dat bekend staat om zijn unieke ontwerpen en duurzame producten. Wil je een mooie tafel, waarvan de kans niet groot is dat je deze op grote schaal tegenkomt dan is shoppen bij Solfelt een prima keuze. Hiermee laat je zien dat je van klasse en stijl houdt en koop je toch met een prima prijs / kwaliteit garantie.

De kleine eettafel op de zaak

Op kantoor kunnen kleine eettafels prima van pas komen. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als schrijftafel tijdens een ontvangst. Maar ze dienen ook prima als onderdeel van de inrichting van een wachtruimte voor bezoekers of klanten. Natuurlijk passen de eettafels van Solfelt ook heel goed in je horecagelegenheid of in de kantine van je bedrijf. Als je zakelijk bestelt en meerdere items tegelijk wilt inkopen, neem dan vooraf contact met ons op. Voor zakelijke klanten kunnen wij in veel gevallen een passend aanbod doen met een offerte op maat. Aflevering van je bestelling gebeurt uiteraard altijd in goed overleg, dus vooruit bestellen, bijvoorbeeld voor de oplevering van een nieuw pand, kan altijd.

Direct jouw nieuwe kleine eettafel bestellen of bekijken

Zie je in onze webshop een mooie kleine eettafel dan kun je deze direct online bestellen. Je kunt er dan op rekenen dat je je bestelde item zo snel mogelijk in huis hebt. Maar natuurlijk begrijpen we het ook als je ons assortiment kleine eettafels wilt bekijken voordat je je keuze maakt. Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Je kunt dit direct via de website regelen door een berichtje te sturen naar onze live chat. Maar mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Home Tafels Eettafels Kleine eettafels