0 Winkelmand

Kledingrekken

Een kledingrek kan op veel verschillende plaatsen van pas komen. Het kan handig zijn in de slaapkamer, voor kleding die je niet over een stoel wilt hangen om te voorkomen dat het gaat kreukelen. Maar voor een stijlvol kledingrek van Dôme Deco zijn natuurlijk nog veel meer elegante toepassingen te bedenken. Daarom zijn we er trots op dat je bij Solfelt terecht kunt voor deze mooie en stijlvolle kledingrekken.

Lees meer

1 product(en)

Een kledingrek in plaats van een kapstok

In veel huizen vind je in de hal een kapstok. Maar wat nu als je dat te gewoontjes vindt? Een mooie kledingkast kan ook, maar daar is niet altijd genoeg ruimte voor. Een mooi kledingrek is dan een prima alternatief. Zorg voor mooie houten kledinghangers en je bezoek kan er direct zijn jas ophangen. Het kledingrek van Dome Deco is gemaakt van fraai geborsteld metaal en daardoor zeer duurzaam en sterk. Het past zowel in een modern als in een klassiek interieur.

Een handig kledingrek op het werk

Als je op het werk je jas wilt ophangen dan zijn daarvoor vaak ontsierend saaie kledinghaken opgehangen. Daar durf je de gasten die je ontvangt eigenlijk niet naar te verwijzen. Je kunt dit probleem simpel oplossen door de aanschaf van een fraai kledingrek. Je kunt dit neerzetten waar je wilt, zoals in de buurt van de directiekamer of in de wachtruimte voor bezoekers. Zij zullen zich gelijk uitgenodigd voelen om er gebruik van te maken. Met een stijlvol metalen kledingrek maak je de inrichting van een stijlvolle wacht- of ontvangstkamer direct compleet.

Gebruik een kledingrek op luxe hotelkamers

Heb je een luxe hotel en ontvang je regelmatig belangrijke gasten? Zij willen soms hun kleding liever niet in een stoffige kast ophangen. Door een kledingrek te plaatsen geef je de mogelijkheid om kleding direct uit de koffer te halen en uit te hangen zodat er geen kreukels in komen. Ook als je stomerij- of strijkservice aanbiedt kan de kleding daarna direct worden uitgehangen om het effect van het stomen of strijken niet meteen weer teniet te doen. Voor zakelijke klanten kan Solfelt altijd iets extra’s doen als je een grotere bestelling wilt plaatsen. Wil je in alle suites in je hotel kledingrekken plaatsen, neem dan contact op met onze klantenservice. We kunnen je dan een aantrekkelijk aanbod op maat voorleggen. Uiteraard gebeurt de levering altijd in goed overleg.

Online een mooi kledingrek bestellen

Bij Solfelt kun je direct online een mooi kledingrek bestellen. De prijzen zijn inclusief bezorgkosten en inclusief installatieservice op de plaats die jij aanwijst. Je kunt de kledingrekken doorgaans uit voorraad geleverd krijgen, dat wil zeggen dat je een afspraak kunt maken voor het moment van levering waarop het jou het beste uitkomt. Wil je meer meubelen kopen bij Solfelt en wil je deze graag eerst zien voordat je beslist? Dat is geen enkel probleem. Je kunt telefonisch of per mail of de online chat een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom. Er staat dan een adviseur voor je klaar om je zo goed mogelijk te adviseren bij het doen van je aankopen.

Home Kasten Kledingrekken

Welkom bij Solfelt

Meld je aan bij de Solfelt community en ontvang unieke voordelen.

  • 5% korting op je eerste aankoop
  • Toegang tot exclusieve deals
  • Als eerst de nieuwe collectie
  • Inspirerende nieuwsbrieven
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Eichholtz teddy - Solfelt