Hockers

Lees meer
1–24 of 31

Hockers bij Solfelt

Een hocker kan een handige aanvulling zijn op het zitmeubilair in je woonkamer, zitkamer of in de wachtruimte op kantoor. Een hocker kun je bovendien ook als voetenbankje gebruiken, of eventueel als extra tafeltje naast de bank. Dit meubelstuk biedt verschillende mogelijkheden en is daarom erg populair om als extra te kopen bij het uitzoeken van een nieuwe bank of stoelen.

Hockers in verschillende uitvoeringen

Bij Solfelt kun je kiezen uit verschillende hockers in diverse uitvoeringen. Niet alleen qua kleur, maar ook qua model. Het hangt dus geheel van je smaak af of de stijl waarin de rest van de inrichting is uitgevoerd welke hocker daar het beste bij past. Ook de hoogte van de verschillende hockers verschilt. Wil je het meubel als voetenbankje gebruiken, let dan op de hoogte van de bank of stoel waarmee je de hocker wilt combineren, zodat je comfortabel kunt zitten.

Welke kleur hocker past in jouw interieur?

Bij Solfelt vind je hockers van Eichholtz. De verschillende modellen zijn leverbaar in diverse kleuren. Je kunt kiezen voor een kleur die mooi aansluit bij die van de bank of de salontafel. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een kleur die er juist uit springt en ervoor zorgt dat juist de hocker meteen de aandacht trekt als iemand de kamer binnenkomt. Er zijn moderne kleuren maar ook stijlvolle klassieke kleuren, dus waar je voorkeur ook ligt, je zult gegarandeerd slagen.

Een hocker maakt je interieur echt af

Als je toe bent aan nieuwe zitmeubelen dan ga je wellicht in eerste instantie voor een mooie bank of comfortabele stoelen. Maar je voeten ontspannen neer kunnen leggen na een dag hard werken is ook wel erg prettig. Als je niet je voeten op de salontafel wilt leggen dan kan een hocker uitkomst bieden. Deze zet je voor de bank of de stoel en je kunt je voeten er heerlijk op laten rusten. Maar je kunt de hocker natuurlijk ook gebruiken als handig bijzettafeltje.

Hockers voor een zakelijk interieur

Hockers passen ook prima in een zakelijk interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inrichting van de lounge van een hotel of de wachtruimte van een bedrijf of bij een praktijkruimte aan huis. Door te werken met hockers creëer je extra sfeer en stijl en dat zullen bezoekers zeker waarderen.

Hockers bestellen bij Solfelt

Wil jij ook zo’n heerlijk comfortabele hocker toevoegen aan je zithoek? Bestel hem dan bij Solfelt. Je kunt je bestelling direct via de webshop doorgeven. Wil je liever eerst zien wat je koopt? Ook dat is mogelijk. Je kunt een bezoek brengen aan onze showroom in Noordwijkerhout. Het is het handigst als je hiervoor een afspraak maakt, dit kan via telefoonnummer 020-2111026 of stuur een e-mail naar info@solfelt.nl. Je kunt ook gebruik maken van de chat op deze website. Je bestelling wordt altijd in overleg met de klant geleverd en er worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht. Wil je advies over je aankoop? Bij je bezoek aan de showroom of online kunnen onze interieurdeskundigen je desgevraagd advies geven of antwoord geven op je vragen over ons assortiment.

Home Stoelen Hockers