Grote eettafels

Lees meer
1–24 of 31

Een royale eettafel biedt volop mogelijkheden

Een grote eettafel biedt je de mogelijkheid om meer te doen dan alleen samen eten. Als je bijvoorbeeld incidenteel thuis werkt en geen aparte werkplek of werkkamer hebt, dan is werken aan de eettafel vaak een goede optie. Zorg dan wel voor een goede stoel zodat je geen klachten krijgt als je bijvoorbeeld langdurig achter de laptop zit. Maar ook met het hele gezin een spelletje doen is natuurlijk een prima optie. En iedereen weet dat de beste gesprekken altijd plaatsvinden aan de eettafel, dus alleen al daarom zorg je dat iedereen er een plekje kan vinden.

Mooie eettafels voor een stijlvol interieur

Bij Solfelt shop je voor een stijlvol interieur met mooie meubels waar je vele jaren van wilt genieten. Als jij gaat voor kwaliteit en exclusiviteit dan shop je niet bij zomaar de eerste de beste winkel of bij een vage aanbieder online. Dan winkel je bij Solfelt, Wij bieden uitsluitend topkwaliteit meubelen van vooraanstaande merken. De grote eettafels van Eichholtz worden gemaakt door vakmensen die ieder meubelstuk met evenveel toewijding

Eettafels bestellen voor zakelijk gebruik

De eettafels van Solfelt komen ook op de zaak prima van pas. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als vergadertafel, maar natuurlijk passen ze ook prima in de kantine. Als je een horecagelegenheid hebt zijn grote tafels handig als je vaak groepen ontvangt. Uiteraard vind je bij Solfelt ook bijpassende stoelen in allerlei verschillende uitvoeringen, zowel comfortabel als praktisch, maar altijd stijlvol, degelijk en duurzaam. Voor zakelijke bestellingen bieden wij je graag een offerte op maat aan. Neem dus zeker vooraf contact op om te laten weten wat je wilt bestellen zodat we je een passend aanbod kunnen doen.

Direct die mooie grote eettafel bestellen

Als je al heel lang op zoek bent naar mooie grote eettafels van uitstekende kwaliteit en exclusief design, dan zit je goed bij Solfelt. Onze Eichholtz eettafels zijn geliefd om hun degelijkheid en hun robuuste uitstraling. Bestellen kan door je keuze online aan ons door te geven. Betalen in termijnen voor particuliere klanten is mogelijk. Je bestelling wordt in overleg geleverd, rekening houdend met een eventuele levertijd. Wil je de grote eettafels graag in het echt bekijken voordat je je keuze maakt? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom. Dit kan telefonisch of via de online chat op de website. Eén van onze interieur adviseurs staat je graag te woord om samen met jou de juiste keuze te maken en al je vragen te beantwoorden.

Home Tafels Eettafels Grote eettafels