Groene stoelen

Lees meer
Toont alle 24 resultaten

Groene stoelen

De groene stoelen van Solfelt overtuigen je dat groen een kleur is die prima in je interieur past. Misschien is groen niet de eerste kleur waar je aan denkt als je op zoek gaat naar comfortabele stoelen. Maar stel je eens voor hoe mooi een groene stoel past in de inrichting van je eetkamer, de woonkamer of de vergaderkamer op kantoor. Onze stoelen zijn van uitstekende kwaliteit en staan garant voor jarenlang zitplezier.

Een groene armstoel past overal

Een groene armstoel kun je gebruiken in de zithoek, als aanvulling op de bank of het bankstel. Wil je meer zitplaatsen hebben voor je gezin of voor je gasten dan passen onze fraaie armstoelen daar prima bij. Ze zitten minstens zo comfortabel als de bank, en zijn voor sommige mensen zelfs prettiger. Vooral ouderen vinden een stoel prettiger omdat ze gemakkelijker kunnen gaan zitten of opstaan. Daarnaast passen deze stoelen ook perfect in een wachtruimte bij je praktijk of in een spreekkamer.

De groene eetkamerstoel krijgt steeds meer fans

Als je je eetkamer gaat inrichten of de eethoek in de woonkamer gaat samenstellen dan denk je misschien niet in de eerste plaats aan een groene eetkamerstoel. Maar groen combineert perfect met verschillende houtkleuren van de eettafel. Je creëert hiermee de zogenaamde jungle style die steeds populairder wordt. In combinatie met een aantal mooie grote planten geef je je woonkamer of de eetkamer een natuurlijke uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende modellen groene eetkamerstoelen.

De multifunctionele groene loungestoel

Een mooie en vooral comfortabele groene loungestoel kun je op verschillende plaatsen neerzetten in je huis of op kantoor. Hij past perfect in de zithoek, in combinatie met een mooie bank. Maar ook in de slaapkamer voelt een loungestoel zich prima thuis. Op de zaak kunnen loungestoelen worden geplaatst in een wachtruimte voor bezoekers of in de directiekamer voor overleg met een klein gezelschap.

De stoelen en fauteuils van Solfelt zijn van uitstekende kwaliteit. Ze worden met zorg gemaakt door echte vakmensen die als meubelmaker hun passie volgen. Je krijgt een echt kwaliteitsproduct in huis waar je vele jaren plezier van zult hebben. Bij de diverse groene stoelen zie je van welk materiaal ze zijn gemaakt en wat de levertijd is.

Bestel nu je groene stoel online bij Solfelt

Heb je een mooie groene stoel gezien die je graag wilt bestellen? Wij leveren je groene stoelen zonder extra verzendkosten aan huis of op de zaak. Voor zakelijke klanten kunnen wij een aantrekkelijke offerte aanbieden. Wil je de stoel van je keuze graag eerst in het echt beoordelen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Noordwijkerhout. Je kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen met telefoonnummer 020-2111026. Voor het maken van een afspraak of als je een vraag hebt over ons assortiment kun je ook gebruik maken van de online chat of stuur een bericht naar ons e-mailadres info@solfelt.nl. We hopen je binnenkort als klant te kunnen verwelkomen.

Home Stoelen Groene stoelen