Grijze tafels

Lees meer
Toont alle 20 resultaten

Een grijze tafel voor je zithoek

Een zithoek moet comfortabel zijn, de plek waar je tot rust komt na een dag hard werken of waar je het gezellig hebt met je vrienden. Een grijze salontafel of bijzettafel kan jouw zithoek extra charme en klasse geven, juist omdat het een kleur is die niet heel gangbaar is. Bekijk onze grijze bijzettafels als je extra mogelijkheden wilt om iets weg te zetten, of als je een mooie tafel zoekt voor een fraaie accessoire zoals een tafellamp of een mooie vaas. Ook voor mooie accessoires kun je shoppen bij Solfelt.

Grijze tafels voor een zakelijke uitstraling

Een grijze salontafel misstaat zeker niet in de zithoek op kantoor waar je je kunt terugtrekken voor een 1 op 1 overleg of om even rustig een notitie te kunnen lezen. Daarnaast kun je onze grijze salontafels natuurlijk ook gebruiken voor het stijlvol inrichten van hotelkamers of vakantiehuizen. Wil je een zakelijke order plaatsen dan kunnen we je vaak een aantrekkelijk aanbod op maat aanbieden. Neem dus vooraf contact met ons op en laat ons weten welke meubels je wilt bestellen. Zakelijke leveringen gebeuren altijd in overleg, je kunt ook ruim van tevoren bestellen zodat je zeker weet dat het meubilair geleverd wordt zodra je wilt gaan inrichten.

Grijs maakt je interieur klassiek en stijlvol

Door te kiezen voor grijs kies je voor iets anders dan de grote meerderheid die vaak liever voor zwart of houtkleuren gaat. Maar grijs is tijdloos en stijlvol en straalt exclusiviteit uit. Bekijk onze mooie grijze tafels, van bijzettafels tot eettafels en je zult zien hoe mooi ze zijn. Ook prima geschikt voor het inrichten van je horecazaak, ook daarvoor geldt immers dat je je wilt onderscheiden van de massa en dat kan prima met de exclusieve meubels van Solfelt.

Bestellen van jouw nieuwe grijze tafels doe je gewoon online

Ook nieuwe meubels bestel je vandaag de dag gewoon online. Bij Solfelt kun je veilig online shoppen en betalen. Je kunt je bestelling als je dat wilt ook in termijnen betalen. Ook hebben we regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Je bestelling wordt geleverd zodra deze beschikbaar is. Sommige items zijn uit voorraad leverbaar, soms geldt een levertijd. Je betaalt nooit extra voor bezorgen en montage, dat is bij de prijs inbegrepen. Veel mensen kopen liever geen meubels ‘op zicht’, ze willen ze graag in het echt zien. Dat kan bij Solfelt uiteraard ook. Je kunt een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom van Eichholtz of Versmissen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen of gebruik de handige online chat.

Home Tafels Grijze tafels