Gouden tafels

Lees meer
Toont alle 21 resultaten

Een mooie salontafel in goud

Een mooie gouden tafel is een aanwinst voor je interieur. Vooral bij een donker bankstel of donkerkleurige fauteuils combineert goud fantastisch. De tafel wordt dan een echte blikvanger die meteen de aandacht trekt als je bezoek ontvangt. En als je van mooie spullen houdt dan wil je natuurlijk niets liever dan dat jouw interieur laat zien dat je een goede smaak hebt. Kies altijd een tafel die past bij de rest van het interieur. Let daarbij niet alleen op de kleur, maar ook op de afmetingen. Bij alle items staan de maten vermeld, je kunt dus thuis al uitmeten of de tafel van je keuze in je interieur past.

Gouden tafels in je horecazaak

Als je nieuw interieur zoekt voor je horecazaak, denk dan eens aan goud, eventueel gecombineerd met zwart of wit. We hebben mooie bartafels, bistrotafels en eettafels waar je een mooi interieur van kunt samenstellen. Uiteraard hebben we ook bijpassende eetkamerstoelen om het helemaal af te maken. Voor onze zakelijke klanten die een grotere order plaatsen doen we graag iets extra’s. Daarom raden we je aan om voor je bestelling een offerte op maat aan te vragen door contact met ons op te nemen. We kunnen je dan een persoonlijk, scherp geprijsd aanbod doen. Vanzelfsprekend wordt je bestelling in goed overleg geleverd. Vooruit bestellen kan ook, dan worden je meubels geleverd zodra de verbouwing van je zaak is afgerond.

Ga jij je interieur verrijken met meubels in goudkleur?

Ben jij ook weg van goudkleurige meubels? Bekijk dan ons assortiment en maak je keuze. Ga je voor een mooie bijzettafel, een consoletafel of een bistrotafel? Combineer op je gemak in je eigen vertrouwde omgeving door de items in onze webshop met elkaar te vergelijken. Sommige items zijn gemaakt in combinatie, dat wil zeggen dat er naast goud ook wit of zwart is gebruikt. Dit maakt deze tafels nog specialer en exclusiever. Echte must haves voor mensen die van mooie meubels houden met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Online meubels bestellen bij Solfelt is zo geregeld

Heb je je keuze gemaakt uit ons assortiment en een mooie gouden tafel uitgezocht? Bestel hem dan direct online. Je kunt veilig betalen op verschillende manieren, en je ziet bij het item van je keuze ook meteen of het op voorraad is of dat er een levertijd van toepassing is. Na je bestelling nemen we contact met je op om te overleggen wanneer je nieuwe tafel wordt geleverd. Sommige van onze klanten willen liever geen meubels online kopen. Ze willen ze graag eerst in het echt zien. Ook dat is mogelijk bij Solfelt. Neem contact met ons op en we maken een afspraak met je om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Home Tafels Gouden tafels