Dressoirs

Lees meer
1–24 of 29

Breng de vintage look in je interieur

Vintage is helemaal hip in de 21e eeuw. Daarom zoeken steeds meer mensen naar meubels die in deze stijl thuis horen. Een dressoir is op zich al een meubelstuk dat ook al bij je oma in de woonkamer stond. Daar komt bij dat de ontwerpen die je bij Solfelt vindt prima door kunnen gaan voor de jaren 50 of jaren 70 stijl, maar dan natuurlijk wel met een modern tintje. Bekijk de dressoirs in ons assortiment en ontdek hoe zo’n mooi meubelstuk jouw interieur net dat beetje extra kan geven.

Kies een mooi dressoir voor een stijlvolle inrichting

Als je gaat voor een stijlvolle inrichting van de woonkamer of de werkkamer dan kies je voor een mooi dressoir dat met zorg is gemaakt door mensen die het meubel maken nog als een echt ambacht zien. Bij dit soort bedrijven koopt Solfelt zijn meubels in. We hebben dressoirs van Eichholtz en Versmissen, twee vooraanstaande ontwerpers en producenten van design meubelen. Voor de meubelen worden altijd de beste materialen gebruikt, die in verreweg de meeste gevallen duurzaam zijn geproduceerd. Een dressoir uit onze collectie is dus naast een mooie aanwinst voor je interieur ook nog eens een verantwoorde aankoop als je het milieu een warm hart toedraagt.

Het dressoir in een zakelijke omgeving

Dressoirs worden ook vaak door zakelijke klanten gekocht. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van een stijlvolle hotelkamer in een 5-sterrenhotel. Maar ook in de directiekamer komt een mooi dressoir prima tot zijn recht of in een stijlvol ingerichte ruimte waar bezoekers worden ontvangen. Als je als zakelijke klant bij Solfelt bestelt, neem dan vooraf contact op met onze klantenservice. We kunnen je dan een aanbod op maat aanbieden. Je kunt ook ruim van tevoren bestellen, bijvoorbeeld als het pand gerenoveerd wordt en daarna een nieuwe inrichting krijgt.

Online bestellen bij Solfelt, of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom

Bij Solfelt kun je direct online in de webshop bestellen. De items van je keuze worden dan zo snel mogelijk geleverd. Informatie over de levertijd vind je bij het item dat je wilt aanschaffen. Levering is bij de prijs inbegrepen en gebeurt uiteraard altijd in overleg. Wil je het dressoir van je keuze eerst graag zien om te beoordelen of het echt is wat je zoekt? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Je kunt na het maken van een afspraak een bezoek brengen aan onze showroom. Neem contact met ons op en we verwelkomen je graag. Een ervaren adviseur staat voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

Home Kasten Dressoirs