Draaistoelen

Lees meer
1–24 of 52

Draaistoelen bij Solfelt

Draaistoelen zijn een echte aanwinst voor je interieur. Ze blinken uit in zitcomfort en je kunt ze, zoals de naam natuurlijk al aangeeft, in iedere richting draaien. Je hoeft dus niet van je plaats te komen als je tv wilt kijken, naar buiten wilt kijken of zien wat er achter je gebeurt. De draaistoelen van Solfelt zijn van topkwaliteit en hebben een exclusief design. Ga voor zo’n comfortabele stoel in je zithoek in de woonkamer, op de slaapkamer of in de ontvangstkamer op kantoor.

Fraaie draaistoelen in aansprekende kleuren

De draaistoelen in ons assortiment zijn te bestellen in diverse kleuren. Je kunt op deze manier zelf bepalen of je gaat voor een kleur die mooi aansluit bij de bank of voor een draaistoel in een opvallende afwijkende kleur zodat de stoel een echte blikvanger wordt die bepalend is voor het interieur. Waar je ook voor kiest, de kans dat je slaagt bij Solfelt is groot.

Combineer je draaistoel met een mooie bank

Als je toe bent aan een nieuwe zithoek, dan wil je misschien wel een combinatie van een mooie bank en een draaistoel, of een loungestoel. Op deze manier creëer je ook meteen extra zitplaatsen, zodat het hele gezin een plekje heeft, of zodat je genoeg ruimte hebt als je bezoek ontvangt. Je kunt kiezen voor een draaistoel die mooi aansluit bij de kleur van je bank. Of ga juist voor een contrasterende kleur zodat de stoel juist extra opvalt. Je kunt eenvoudig combinaties bekijken, omdat je ook voor een mooie bank bij Solfelt terechtkunt.

Draaistoelen zijn perfect voor een zakelijke inrichting

Onze draaistoelen kun je prima gebruiken om een zakelijke ruimte in te richten. Denk aan een wachtkamer voor bezoekers, of een kamer waar je zakenpartners of cliënten van je praktijk aan huis ontvangt. Door ze een comfortabele zitplaats aan te bieden zal het gesprek des te prettiger verlopen. De fraaie kleuren passen prima in een stijlvol zakelijk interieur. Combineer met de kleur van de vloer of kies voor een kleur die past bij de aard van je onderneming. Alles is mogelijk. Als je een zakelijke order plaatst bij Solfelt kun je vooraf een offerte aanvragen, bij plaatsing van een grotere bestelling kunnen wij je wellicht een aantrekkelijk prijsvoorstel doen.

Draaistoelen bestellen bij Solfelt is snel geregeld

Heb je de draaistoel van je dromen gevonden? Bestel dan direct via deze website. Je kunt je bestelling veilig betalen en je kunt zelf aangeven welke datum het beste schikt voor de levering. Deze service geldt uiteraard voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bovendien betaal je niet extra voor de bezorging. Wil je de draaifauteuil van je keuze graag zien voordat je besluit om deze te kopen? Kon dam langs in onze showroom in Noordwijkerhout. We raden je aan om hiervoor vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer 020-2111026. We hebben dan alle tijd voor je en onze deskundige adviseur kan je antwoord geven op al je vragen. Heb je vragen dan kun je ook gebruik maken van de online chat of een bericht sturen naar info@solfelt.nl.

Home Stoelen Draaistoelen