Consoletafels

Lees meer
1–24 of 34

Waarom een consoletafel?

Wanneer je een ruimte nog meer flair wil geven is de consoletafel een goede optie. Deze tafel wordt vaak in de gang of hal gezet. Toch komt het in iedere ruimte tot zijn recht. Doordat consoletafels smal zijn, is het ideaal voor kleine ruimtes. Je kan het item ook tegen de bank aanzetten, waar je een tafellamp of een glas drinken op kan zetten. Voor iedere ruimte is er wel een manier om de tafel tot een eyecatcher te maken. Wil je graag advies krijgen van ons? Solfelt biedt ook interieuradvies aan. 

Welke consoletafel past bij mij?

Een nieuwe consoletafel moet natuurlijk goed passen bij je interieur. Dat kan de nodige stress opleveren. Bij Solfelt is dat niet nodig, wij voorzien je namelijk graag van advies. Er zijn verschillende vormen consoletafels. Een ovale vorm neemt vaak meer ruimte in beslag, maar is wel anders dan anders. Een rechthoekige vorm is daarentegen vaak smaller en past goed bij een moderne woonstijl. 

Materialen van de consoletafel

Naast de vorm speelt materiaal een grote rol. In ons assortiment bieden we de materialen hout, marmer en messing aan. Een houten consoletafel straalt warmte en rust uit en past uitstekend in een landelijke inrichting. De marmerlook is op dit moment een trend en daarom past dit bijna bij iedere interieurstijl. Door de combinatie van een gouden of zwarte frame is het ook zeer stijlvol. Als laatste kan er voor een messing consoletafel worden gekozen uit de jaren zeventig. Dit staat schitterend bij een retrostijl. 

Bestel je nieuwe consoletafel online

Je kunt direct online je consoletafel bestellen. Het assortiment consoletafels bestaat uit de designmerken Versmissen en Eichholtz. Wanneer de keuze is gemaakt kan er gemakkelijk een bestelling worden geplaatst via de webshop. De levertijd en voorraden staan bij het product vermeld. Durf je het niet aan om te bestellen zonder de tafel in het echt te zien? Geen probleem. Maak telefonisch of via de chat een afspraak met ons om langs te gaan bij één van de showrooms. Tijdens de afspraak heb je genoeg tijd om een juiste keuze te maken.

Home Tafels Consoletafels