Bureau's

Lees meer
Toont alle 22 resultaten

Functionele bureaus voor thuis en op de zaak

Bij Solfelt vind je fraaie bureaus, gemaakt van de beste en meest duurzame materialen. Je kunt kiezen voor een bureau met handige opbergmogelijkheden voor bureau accessoires. Zo heb je altijd een opgeruimd bureau en is het werkblad altijd vrij. Je hoeft nooit meer te zoeken naar je nietmachine, een pen of perforator. Daarnaast zijn onze bureaus natuurlijk ook nog eens zeer fraai om te zien. Je kunt een bureau kiezen dat past bij de rest van het interieur. Ideaal als je je werkplek in de woonkamer wilt inrichten. Maar natuurlijk kun je ook een aparte werkkamer inrichten en dan heb je meer vrijheid als het gaat om het maken van keuzes voor een bureau.

Steeds meer mensen hebben een werkkamer thuis

Ook als er geen noodzaak is om thuis te werken, doen steeds meer mensen dit toch. Thuiswerken kun je gemakkelijker combineren met privé zaken zoals boodschappen doen of de kinderen van school halen. Je kunt je werktijden flexibel indelen door bijvoorbeeld ook ‘s avonds of in het weekend te werken als dat je beter uitkomt. Daarom zijn steeds meer mensen op zoek naar een mooi bureau zodat ze ook thuis comfortabel kunnen werken en een goed ingerichte werkplek hebben waar ze geconcentreerd aan de slag kunnen gaan.

Welk bureau past bij jou?

Bij Solfelt vind je bureaus van het vooraanstaande merk Eichholtz en ook van Versmissen. Bureaus van topkwaliteit, gemaakt in de eigen fabriek van deze bedrijven. Elk bureau wordt met zorg en vakmanschap ontworpen en geproduceerd. Hierbij worden uitsluitend duurzame materialen gebruikt zodat je vele jaren plezier kunt hebben van je bureau. Bij aflevering wordt het bureau gemonteerd en neergezet op de plek waar jij het graag wilt. Deze service is gratis, je betaalt bij Solfelt geen extra afleverkosten.

Bureaus voor zakelijk gebruik

Natuurlijk levert Solfelt ook aan zakelijke klanten. Wil je de kantoorruimte op de zaak opnieuw inrichten en ben je op zoek naar een mooi en functioneel bureau? Bekijk dan ons assortiment en maak je keuze. Bestel je meerdere meubels, dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. We kunnen je dan een aantrekkelijke offerte op maat aanbieden. De levering van de bestelling gebeurt uiteraard altijd in overleg. Je kunt de meubels ook van tevoren bestellen, bijvoorbeeld in afwachting van een renovatie of het betrekken van een nieuw kantoorpand.

Home Tafels Bureau's