Buffetkasten

Lees meer

Een buffetkast biedt talloze mogelijkheden

Met een buffetkast kun je veel kanten op. Je kunt hem bijvoorbeeld, afhankelijk van het model waar je voor kiest, ook prima gebruiken als TV meubel. Daarnaast past een buffetkast ook prima op je werkkamer, omdat hij een zee aan opbergruimte biedt. Dankzij de verschillende deuren en laden die je kunt gebruiken kun je bovendien ook nog eens alles overzichtelijk opbergen. Je hoeft dan niet eindeloos te zoeken als je een bepaald dossier nodig hebt of als je je niettang wilt gebruiken. Daarom worden onze buffetkasten ook zeer regelmatig aan zakelijke klanten verkocht.

Geef je interieur een moderne touch met een mooie buffetkast

Als je het belangrijk vindt om je interieur met zorg in te richten, met mooie stijlvolle en tijdloze meubelen, dan is het zeker de moeite waard om onze buffetkasten te bekijken. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt met zorg en liefde en aan ieder detail is aandacht besteed. Dankzij het tijdloze ontwerp koop je een kast waar je vele jaren plezier van zult hebben. Bij Solfelt shop je voor meubelen die tijdloos zijn zodat je er des te langer van kunt genieten. Een buffetkast van Eichholtz of Versmissen is een echte aanwinst voor je interieur.

Met welke buffetkast maak jij je interieur compleet?

Een buffetkast is een echte blikvanger in je interieur. En het fijne is dat je buffetkasten op verschillende plekken kunt neerzetten. Ze passen prima in een hoek, maar ook langs een blinde muur. Als je je interieur verandert dan is het daarom vaak geen enkel probleem om een nieuwe plek voor de buffetkast te vinden. Omdat buffetkasten in veel verschillende modellen te koop zijn, is er altijd wel een kast die in je interieur past, ook als je weinig ruimte beschikbaar hebt. De royale opbergmogelijkheden zijn dan ook nog een extra pluspunt. Doordat buffetkasten meestal dichte deuren hebben zonder glas kun je er ook spullen in opbergen die ‘niet in het zicht’ moeten liggen, zoals belangrijke papieren. Juist daarom is de buffetkast ook prima geschikt voor bijvoorbeeld de directiekamer op kantoor.

Online bestellen bij Solfelt is veilig en gemakkelijk

Een buffetkast kopen kun je prima online doen. Bij Solfelt bestel je gemakkelijk en veilig en betaal je als je dat wilt in termijnen. Wil je de buffetkasten in ons assortiment hebben graag eerst in het echt zien voordat je je keuze maakt dan kun je langskomen in de showroom. Hiervoor vragen we je vooraf een afspraak te maken, dan hebben we alle tijd voor je en kunnen we je optimaal adviseren, ook als je naast een buffetkast nog andere meubels wilt bekijken. We denken graag met je mee om er een mooi geheel van te maken waar jij je helemaal in thuis voelt.

Home Kasten Buffetkasten