Bartafels

Lees meer

Een hip interieur met een fraaie bartafel

Als je op zoek bent naar meubels voor een hip en modern interieur dan past een bartafel daar natuurlijk prima bij. Je kunt zo’n mooie hoge tafel gebruiken als ‘hangtafel’, maar hij is ook prima geschikt voor een mooie lamp of een grote plant in een hoek van je kamer of keuken. Doordat je kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren is er altijd een bartafel die perfect past in je interieur. Je kunt met deze tafels probleemloos en dus eindeloos combineren met de rest van de inrichting van de desbetreffende ruimte.

Wordt het een ronde of vierkante bartafel?

Misschien leef je in de veronderstelling dat bartafels altijd rond zijn. Maar dat is zeker niet het geval. Versmissen kiest ervoor om zijn bartafels in twee modellen te leveren, namelijk rond en vierkant. Daarnaast kun je kiezen uit een model in zwart en goud of een bartafel in stoer en degelijk zwart. Omdat een bartafel in je interieur een prominente plaats zal innemen is het wel belangrijk om hier even goed over na te denken, zodat je de juiste keuze kunt maken. Kijk ook goed naar de afmetingen, zodat je niet onaangenaam verrast wordt als je bartafel wordt afgeleverd.

Bartafels bestellen voor op de zaak

Bartafels zijn natuurlijk bij uitstek geschikt voor op de zaak. Niet alleen als je een horecagelegenheid hebt en een paar mooie ‘hangtafels’; wilt neerzetten zodat je gasten gezellig wat kunnen drinken of met een groepje lekker kunnen kletsen. Maar er zijn meer mogelijkheden. Een bartafel is ook een prima blikvanger voor folders of een aankondiging waarvan je wilt dat bezoekers het meteen zien als ze binnenkomen. Doordat de bartafel dat wat er op staat min of meer op ooghoogte presenteert, valt het veel sneller op dan wanneer je dit op een muur plakt bijvoorbeeld. Ook tijdens een presentatie kun je een bartafel inzetten om de aandacht op de juiste dingen te vestigen.

Bestel jouw nieuwe bartafel direct online

Onze bartafels zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat ze snel kunnen worden geleverd, als je wilt al binnen enkele dagen. Maar zoals je gewend bent van Solfelt kan er altijd een bezorgafspraak voor een wat later moment worden gemaakt. Ideaal als je bezig bent met de inrichting van je nieuwe zaak en je de levering van het interieur gefaseerd wilt plannen. Wil je de bartafel van je keuze eerst in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Dat kan via de live chat op de website, maar natuurlijk kun je ons ook bellen of mailen.

Home Tafels Bartafels