Barkrukken buiten

Lees meer
Toont alle 19 resultaten

Creëer eenvoudig een gezellige buitenruimte 

Veel tuinen of buitenruimtes worden niet alleen maar ingericht met een focus op comfort, het is ook van belang dat een buitenruimte er stijlvol uitziet. Maar waarom is een stijlvolle buitenomgeving dan zo belangrijk? Een tuin volledig ingericht naar jouw stijl nodigt nog meer uit tot ontspanning en is een uitstekende manier om de uitstraling van een huis te verbeteren. Want, een mooie tuin met mooie tuinmeubelen zorgt voor een gezellige en gastvrije sfeer. Met de luxe buiten barkrukken van Solfelt kun je dit eenvoudig behalen. Vergeet je niet de zitplek af te maken met een stijlvolle parasol en andere tuinaccessoires? Zo kun je door blijven genieten tot zonsondergang.

Kies uit verschillende modellen, stijlen, materialen en merken

Ben je op zoek naar een luxe barkruk voor in je tuin, terras of veranda? Met de barkrukken voor buiten in het assortiment van Solfelt komt elke buitenruimte meer tot zijn recht. Laat je verrassen door de comfortabele en veelzijdige designs. Bij barkrukken kan natuurlijk een bartafel voor buiten niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassende buiten bartafel met dezelfde stijl of look. Dit kan door ze in dezelfde kleur te kiezen of door te kijken naar vergelijkbare materialen en texturen. Je kunt ook voor een zelf samengesteld geheel gaan door te mix en matchen met de meubels in ons aanbod. Wat je smaak of keuze ook is, met de luxe bartafels van Solfelt weet je de buitenomgeving van je dromen te realiseren.

Maak gebruik van de unieke bezorg- en installatieservice van Solfelt

Maak een keuze voor een van de luxe barkrukken voor buiten van Solfelt. Wil je zo snel mogelijk genieten van de stijlvolle barkrukken als aanvulling van je buitenruimte? Plaats dan het item naar keuze in je winkelmandje en rond de bestelling af met een veilige betaling. Kies een gewenst bezorgmoment uit en Solfelt zal zo snel mogelijk de bestelling bij je thuis afleveren. Maak gebruik van de unieke bezorg- en installatieservice van Solfelt en de barkruk voor buiten zal direct voor je worden geïnstalleerd. Met vragen en wensen kun je uiteraard terecht bij de Solfelt helpdesk. De klantenservice is te bereiken door te bellen naar 020-2111026, te mailen naar info@solfelt.nl of je vraag te stellen in de handige online chat. Vind je het belangrijk om de barkrukken eerst in het echt te zien voordat je een definitieve keuze kunt maken? Maak dan een afspraak om de Solfelt showroom te bezoeken. Zo kun je eenvoudig diverse modellen met elkaar vergelijken. Vraag een afspraak aan via het contactformulier dat je hier op de website kunt vinden.

Home Tuinmeubels Tuinstoelen Barkrukken buiten